Volg ons op:


gem. uren contract van 20 uur, 1040 uur op jaarbasis, standplaats Rotterdam Delfshaven

die dit samen met ons gaat realiseren?

Wat bieden wij?

Naar een restaurant om pizza te bakken, achter de schermen in de bioscoop of een dagje ravotten op een eiland. Zomaar een greep uit het avontuur waarin jij als pedagogisch medewerker vanuit je gekwalificeerde MBO of HBO opleiding de kinderen een dag eisvrij laat beleven. Je biedt kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar een unieke en spannende ervaring waarbij je lekker op pad gaat. Iedere dag is een nieuwe ontdekkingsreis, waarbij ruimte is voor verrassende ontmoetingen en ontspanning. Je werktijden zijn op schooldagen van 14.00 uur tot 18.30 uur en tijdens vakanties van 07.30 uur tot 18.30 uur. De functie is ingeschaald in functiegroep 6 van de CAO Kinderopvang, het salaris ligt tussen 1.943,- en 2.652,- euro per maand bij een 36-urige werkweek. Je komt in dienst bij Kinderopvang Humanitas, een van de grootste en meest gerenommeerde kinderopvangorganisaties van Nederland.

Wie ben jij?

Jij bent avontuurlijk, jij houdt van nieuwe ervaringen en bent uitstekend in staat om te improviseren als de dag net wat anders loopt dan dat je had gepland. Jouw hart gaat sneller kloppen van buiten zijn, de mooie stad Rotterdam nog beter leren kennen en tegelijkertijd een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Dit is jou vanzelfsprekend op je lijf geschreven!

  • HBO werk- en denkniveau
  • Organisatietalent
  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Flexibel
  • Ondernemend en leergierig/nieuwsgierig
  • Rijbewijs B

Krijgen wij een date?

Mail je motivatie en CV naar tanja@eisvrij.nl onder vermelding van ‘Eisvrij pedagogisch medewerker’. Er is eerst een informele kennismaking. Is er een wederzijdse klik? Dan ga jij zelf een dag eisvrij ervaren. Hoe leuk is dat? Als we van beide kanten dan nog steeds enthousiast zijn, praten we verder.

Als je graag nog wat meer informatie wil, bel dan even met Tanja Joanne Sap, telefoonnummer 06-10644943. Wij zijn heel erg benieuwd naar jou!

Volg ons op:

83 ms